Istoria Gente Senior

In 26 noiembrie 1996 am deschis pentru dumneavoastra una din cele mai bune pizzerii din Cluj. Ne-am extins si in anul 2001 in inima Clujului Restaurantul-Pizzerie GENTE SENIOR pe str. Horea nr 5.

Amenajat intr-o atmosfera clasica – rustica va invitam sa serviti cele mai delicioase meniuri traditionale si din meniurile internationale.

Restaurantul -Pizzerie GENTE SENIOR este situat pe str. Horea nr. 5 intr-o cladire construita in secolul XIX, cu o capacitate totala de 160 de locuri. Meniul este foarte variat si ofera cea mai buna ciorba de burta, meniuri vegetariene si meniuri delicioase cu pui, porc, peste sau vita.

Decorul rustic din pizzerie iti aminteste de vacantele petrecute la tara si de carul cu boi al bunicului. Va oferim un meniu bogat de pizza, paste si deserturi delicioase.

VA ASTEPTAM CU DRAG!

Dragi clienti, incepand cu 01 Septembrie 2020, redeschidem localul pentru dumneavoastra. Va asiguram ca luam toate masurile de preventie in ceea ce priveste raspandirea COVID-19. Sanatatea dumneavoastra e foarte importanta pentru noi. Va asteptam zilnic intre orele 12.00-23.00.